Back from vacation

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er hjemme igjen etter ferien i Sardinia. Dessverre er pcen min blitt ødelagt i løpet av turen, så jeg kan verken redigere bilder eller laste dem opp før den er fikset. *Krysser fingrene* for at det blir så fort som mulig! Vi hadde virkelig en flott ferie, og jeg gleder meg til å fortelle dere mer om den. Costa Verde på Sardinia er et litt ukjent feriemål for oss nordmenn, og vi traff for det meste bare italienere på ferie da vi var der. Jeg fant lite informasjon om stedet før vi reiste, så jeg gleder meg til å skrive litt mer om denne flotte kysten, slik at andre i fremtiden kan få vite litt mer enn det vi fikk før vi reise. Jeg anbefaler virkelig alle en tur til Costa Verde, og kanskje så fort som mulig, før det blir invadert av andre turister som finner ut at dette er et nydelig reisemål.

// I`m back from my vacation to Sardinia. Unfortunately my computer is broken, so I can not edit or upload my pictures before it is fixed. *Crossing my fingers* that it will be soon. I had an amazing vacation and I´m so excited to show you guys. Costa Verde is an unknown destination for us Norwegians, and we mostly met other Italians on vacation there. I found very little information about the place before we travelled, so I look forward to write some more about the place, so other people can get more information than we did. I really recommend Costa Verde in Sardinia, and rather sooner than later before other tourists experiences this amazing place. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s